Veelgestelde vragen

Wanneer is het markt?

In de dorpjes in nabije omgeving is er op verschillende dagen in de morgen markt. De een wat groter dan de ander, maar overal is wel een groente/fruitkraam. Italianen kopen zelf veel op de markt, u vindt daar dan ook een ruime sortering van goede kwaliteit. Op vrijdag is er een kleine markt in Perticara en op maandag is er een grote markt in Novafeltria.

Een bijzondere markt is in september in Pugliano op elke maandag. Dit is een twee hectare grote openluchtmarkt waar de Italianen eten, drinken en al hun inkopen doen: van een krop sla tot koe, van curiosa tot antiek en van snoep tot vis.

Er zijn ook markten waar u kunst en antiek kunt kopen. Zo zijn er elke eerste zondag van de maand grote antiekmarkten in Santarcangelo en in Arezzo (hier ook op de zaterdag ervoor). Meer hierover in de receptie van de camping.