Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief 2018

De tijd vliegt en nog een paar dagen en we gaan 2019 in en sluiten we 2018 af. Een jaar dat wij niet snel gaan vergeten. Wat overheerst is een positief gevoel. Een geweldig team en over het algemeen weer hele leuke campinggasten. In de maand mei, een paar dagen na de opening was daar de ACSI-reis en deze keer met TV ploeg. De groep werd gevolgd door het TV programma “We zijn er bijna”.
Voor ons ook een hele leuke ervaring en bij deze de complimenten voor de makers van het programma. Geweldig hoe zij onze camping hebben gepresenteerd. Een hele fijne filmcrew en heel enthousiast over onze mooie camping. Dat dit ook gevolgen had voor onze bezetting mag duidelijk zijn. Vooral in september waren er gasten die de beelden gezien hadden op de televisie en nu met eigen ogen kwamen zien en ervaren hoe mooi Perticara en omgeving is.

En dan straks 2019, dat het een seizoen gaat worden dat anders dan anders wordt is een ding dat zeker is. Komend seizoen zijn we immers een camping voor “alleen volwassenen”. Een hele moeilijke beslissing is dit geweest. Wij weten dat we heel veel (oud) gasten teleurstellen. Er zijn veel gezinnen waarvan wij de kinderen hebben zien opgroeien en inmiddels betekenen zij meer voor ons als “alleen maar” campinggasten. Hartverwarmend waren de reacties van de gasten die onze keuze begrijpen. Dat er ook reacties zijn die compleet tegengesteld zijn is begrijpelijk maar soms zo onwaar dat het pijn doet. Vooral als je (via social media) weg gezet wordt als kinderhater.

Genieten van een lokale wijnen onder de Italiaanse zon.

Hoe dan ook gaat het hoogseizoen op de camping er anders uitzien. Geen luidruchtige en spetterende kinderen meer en dus een heerlijk rustig zwembad waar ruimte is om lekker te zwemmen. Ligbedden genoeg om lekker een boek te lezen of om zomaar te genieten van het uitzicht. Luca, onze kok ziet het helemaal zitten om lekker te gaan koken en gerechten te gaan maken die traditioneel Italiaans zijn. Ons terras is en blijft een plek om volop te genieten van een cappuccino, een wijntje of gewoon iets anders en neem daarbij het uitzicht en de vakantie kan niet meer stuk.

Nu is er ook gelegenheid om meer excursies te organiseren. En wie fietst ermee? Met onze e-bike maken wij hele tochten door de streek. U zal niet de eerste gast zijn die mee fietst. Advies? Helm op!!

Op het moment dat deze nieuwsbrief geschreven wordt zijn wij bezig met de laatste klusjes aan de vernieuwingen in de appartementen. Een nieuwe badkamer en vloer stond al een aantal jaren op het verlanglijstje en zijn nu gerealiseerd. Dus heeft u geen eigen tent, vouwwagen of caravan, geen punt onze appartementen, maxi-caravans en het chalet staan tot u en jullie beschikking. Het camping gevoel maar dan op een glamping wijze. En natuurlijk de gegarandeerde rust.

En zo kijken we vol vertrouwen en verwachtingsvol uit naar het komende seizoen.
Een seizoen waar we ook regelmatig stil staan bij het feit dat het alweer 20 jaar geleden is dat wij onze camping geopend hebben. Veel is er gebeurd in de afgelopen 20 jaar. Wat overheerst is dankbaarheid dat we dit hebben mogen en kunnen doen. We gaan het vieren!!!!

Wij wensen onze gasten een heel mooi 2019.

Hartelijke groet uit Perticara
Bert en Nel en hun team